Powered by Blogger.

Monday, December 21, 2015

ឆ្អឹងជំនីជ្រូកប្រឡាក់គ្រឿង

No comments :
ដើម្បីឲ្យ​អាហារមួយមុខ​នេះ​កាន់តែមាន​រសជាតិឆ្ងាញ់ ដំបូង​អ្នកត្រូវ​ប្រលាក់​គ្រឿងទុកចោលឲ្យចូលជាតិសព្វ រួចទើបយកមកអាំង។ ហើយ​ម្ហូបមួយមុខនេះ​ដែរ អ្នក​អាចញ៉ាំ​តែវា​ជាមួយនឹង​បាយ ឬក៏​អាចបន្ថែម​ជ្រក់គឺកាន់តែមាន​រសជាតិឆ្ងាញ់។

+ គ្រឿងផ្សំ
- ​ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៥០០ក្រាម​ទុកទាំង​មូល
- គ្រឿងបុក ៣-៥ស្លាបព្រាបាយ (គល់ស្លឹកគ្រៃ, រមៀត, រំដេង, ស្លឹកក្រូចសើច ខ្ទឹមស)
-​ អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស ១០០ក្រាម
- ប្រេងខ្យង ២ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្រាចិន ១ស្លាបព្រាបាយ

+ វិធីធ្វើ
១. ដំបូង​យក​ឆ្អឹង​ជំ​នី​ជ្រូក​​​​មក​ប្រឡាក់​ជា​មួយ​ អំបិល,​ ប្រេងខ្យង, ទឹកត្រី, ស្ករ, ស្រា និងគ្រឿង​បុក​ឲ្យ​បាន​សព្វ​ល្អ​។
២. បន្ទាប់​មក​​ទុក​វា​ប្រហែល​​ជា​ កន្លះម៉ោង​ទៅ​មួយ​ម៉ោង​​​ឲ្យ​ចូល​​ជា​តិ​។
៣. ពេល​ចូល​ជាតិហើយ​​យក​មក​​ដាក់​អាំង​​ឲ្យ​ឆ្អិន​ អាច​យក​វា​មក​កាត់​​ជា​ដុំ​​ញ៉ាំ​​​ជា​មួយ​​ជ្រក់​​បានហើយ​៕


Pork ribs marinating

To give them a more delicate flavor First you need to hide the lie to today and then take insulin. At the front, and a dish that you can eat it with rice, pickled, or can add is a more delicate flavor.

+ Ingredients
- Pork ribs entire 500 grams
- Hit 3-5 tablespoons (Note lemongrass, turmeric, ginger, garlic leaves krauchsaech)
- ½ teaspoon salt
- 100 grams of sugar
- 2 tablespoons brengokhyang
- 1 tablespoons fish sauce
- Chinese wine 1 tablespoons

+
1. First, remove the rib pork with salt stains, brengokhyang, fish sauce, sugar, wine and a good hit today.
2. Then leave it for about half an hour to an hour to go national.
3. And cooked roast can get it cut into pieces and eating pickled .


No comments :

Post a Comment