Monday, December 21, 2015
ឆាកាពិផាវគ្រឿងសមុទ្រ
អាហារមួយមុខនេះពិតប្លែកទៀតហើយ ព្រោះកាពិផាវប្រិយមិត្តធ្លាប់តែយកបន្លែផ្ទាប់ជាមួយ ប៉ុន្តែលើកនេះបែរជាយកវាមកឆាជាមួយនឹងគ្រឿងសមុទ្រទៅវិញ។ ដូច្នេះចង់ដឹងថាអាហារមួយមុខនេះប្តូររសជាតិទៅជាយ៉ាងណានោះ សូមអនុវត្តទាំងអស់គ្នាដូចខាងក្រោម៖+ គ្រឿងផ្សំ
- កាពិផាវ ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
- គ្រឿងសមុទ្រ ២៥០ក្រាម(លៀស,មឹក,បង្គា)
- សណ្តែកគួរ ៣០០ក្រាម កាត់ ២ថ្នាំងដៃ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ១ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្រេច កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប៊ីចេង បន្តិច
- ទឹកស៊ុបមាន់ ១ចានចង្កឹះ
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ ២ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ
១. ដំបូងដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះ រួចដាក់ភ្លើងឲ្យក្តៅដាក់ខ្ទឹមសចូលឆាឲ្យមានខ្លិនឈ្ងុយ។
២. យកគ្រឿងសមុទ្រដាក់ចូលឆាត្រឡប់បន្តិចសិនចាំដាក់ អំបិល ម្រេច កាពិផាវឆាចូលគ្នា។
៣. បន្ទាប់មកដាក់ទឹកស៊ុបមាន់ ស្ករស និងប៊ីចេងចូល រួចទុកឲ្យពុះមួយសន្ទុះ។
៤. បន្ទាប់មកទៀតយកសណ្តែកគួរដាក់ចូលឆាឲ្យបន្លែឆ្អិនបន្តិខ សុំដាក់ស្លឹកខ្ទឹមចូលឆាមួយត្រឡប់ទៀតជាការស្រេច៕
Charles kapi firecrackers seafood
A truly unique and kapi firecrackers used vegetables whisk fans but turned it away with seafood . So, want to know a change to taste, then apply all of the following:
+ Ingredients
- Kapi firecrackers 1 ½ tablespoons
- 250 grams of seafood (mussels, squid, shrimp)
- 300 grams of beans 2 thnangdai
- 1 tablespoons minced garlic
- 1 tablespoons sugar
Teaspoon salt
- ½ teaspoon pepper
- A little seasoning
- Chicken soup 1 chanochangkuah
- 2 tablespoons sloekakhtoem Hans
- 3 tablespoons vegetable oil
+
1. First put the oil into the pan and put fire to warm garlic fry sweet smell.
2. Seafood channel back slightly while cooking salt, pepper kapi firecrackers.
3. Then put water, sugar and seasoning into chicken soup and boiled for a moment.
4. Next, remove the beans should be put into Charles & vegetables cooked leeks into a channel back Optional.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment