Monday, December 21, 2015
នំអំបុកបំពង
ចេកទុំគឺជាផ្លែឈើដែលមានរស់ជាតិផ្អែមឆ្ងាញ់ ហើយថែមទាំងមានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនដល់សុខភាពផងដែរ។ ចេកទុំគេអាចយកទៅធ្វើជា នំ និង បង្អែម បានជាច្រើនមុខដូចជា ចេកចៀន បបរចេកខ្ទិះ........។ ថ្ងៃនេះមង្គលការនិងលើកយកវិធីធ្វើនំមួយមុខទៀតមកជំរាបជួនដែលមានឈ្មោះថា នំអំបុកបំពង ។គ្រឿងផ្សំ ៖
+សំបកក្រៅ
- អំបុក សរសៃដូងកោស(យកទៅលីង)
-ម្សៅមី
-ខ្ទិះដូង(ដាក់មួយសើមម្សៅសម្រាប់ពូត)
-អំបិលបន្តិច
-ស្ករស
+ស្នូលខាងក្នុង
-ចេកពងមាន់ទុំជោរ
វិធីធ្វើ៖
- យកម្សៅលាយសរសៃដូងកោស ម្សៅមី ខ្ទិះដូង អំបិលនិងស្ករស រួចលាយចូលគ្នាអោយសព្វ ពូតហើយបង្កប់ចេកពងមាន់មួយ នៅចាំកណ្តាល បិតចេកអោយជិត
- ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកអ ោយក្ដៅខ្លាំងសិន សឹមយកទៅបំពងអោយឡើងក្រហមស្រួ យ រួចស្រង់ចេញ ទុកអោយស្រក់ខ្លាញ់ចេញអស់ រួចជាការស្រេច ។
Fried cakes ambok
Ripe banana is a fruit that tastes sweet, and also there are many benefits to health. Ripe bananas can take to make a lot of cakes and desserts such as fried banana porridge chekakhteah ......... marriage and how to make a cake next to him and sometimes named ambok cake fries.
Ingredients:
+ Outward
- Ambok scratch coconut fiber (roasted)
- Flour
- Coconut milk (wet powder for Lud)
- A little salt
- Sugar
The inner core +
- Chekapongmean ripe
Way:
- Flour Scratch Mix flour, coconut fiber coconut milk, salt and sugar and mix together today wrung a chicken egg and banana embedded in the central banana close close
- Dakkhlanh into the pan very hot by then fried to red rice extract to shed all the fat out and ready.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment