សៀមរាប: ស្ថិតនៅក្រោយអនុវិទ្យាល័យអង្គរកន្លែងលក់លៀសដ៏ល្បីបានទាក់ទាញទាំង អ្នកទេសចរ និងអ្នករស់នៅខេត្តសៀមរាបផ្ទាល់នោះមកចតយានជំនិះត្រៀបត្រាតែ ម្ដង។
ខុសពីលៀសហាល និងលៀសឆាដែលយើងធ្លាប់ទទួលទានលៀសស្រុសនៅទីនោះមានរសជាតិឆ្ងាញ់ប្លែកតែម្ដង។
ជារៀងរាល់ថ្ងៃស្ត្រីអ្នកលក់ត្រូវក្រោកពីម៉ោង ៤ ភ្លឺដើម្បីយកលៀសដាក់ត្រាំទឹករយៈពេល ៤ ម៉ោងរួចយកទៅស្រុស។
បន្ទាប់មកគាត់យកលៀសទៅប្រឡាក់គ្រឿងផ្សំរសជាតិដូចជា អំបិល ម្សៅស៊ុប ម្ទេសឆ្អើរបុកហើយផ្អាប់ទុកប្រមាណជា ១ ម៉ោងពោលគឺល្មមដល់ពេលដួសលៀសដាក់ចានដែកដុតកម្ដៅលើរងើកភ្លើងនៃ ចង្ក្រានដីដើម្បីស្វាគមន៍អតិថិជនចាប់ពីម៉ោង ៩ ព្រឹករហូតដល់ម៉ោង ១ រសៀល។
លៀសស្រុសមួយចានអមដោយទឹកត្រីអម្ពិលទុំមានតម្លៃ ៤០០០ រៀល។
យោងតាមស្ត្រីម្ចាស់អាជីវកម្មដែលដំណើរការអស់ជាង ៩ ឆ្នាំមកហើយនេះក្នុងមួយថ្ងៃគាត់អាចលក់លៀសស្រុសបានប្រមាណពី ១៣០ ទៅ ១៥០ គីឡូក្រាមឯណោះ៕
English:
Siem Reap: Angkor in post-secondary evacuation site has attracted famous visitors and residents Reap own parks triebatra vehicle only once.
Unlike evacuation channel terrace and evacuation, which we used to eat evacuation blanched at that time distinctive tastes good.
Every day you have to get up at 4 to take bright evacuated water to soak for 4 hours and then taken to the blanched.
He then evacuated to the flavoring ingredients such as salt stains msaowsaoub collision roast peppers and fermented for about 1 hour, enough time struggling evacuation tripped thermal burning coals of the stove to welcome customers from 9 am until 1 pm.
Evacuation blanched dishes accompanied by tamarind sauce is worth 4,000.
According to women business owners who work for more than 9 years and a day, he can sell evacuation blanched 130 to 150 kilograms.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment